header


Cyrille Bastiaansen

Managing Partner@We Know People |Digital, Marketing, Data & Communicatie / Werving & Selectie| Freelance bemiddeling & detachering

Onder de plak heeft ons kantoor op snelle en professionele wijze na professioneel advies van nieuwe bestickering voorzien na onze rebranding. Heel tevreden met het resultaat.

Kimberly Stegeman

Sales Consultant bij The Learning Network | Studers

Mei 2021 mijn keuken zwart laten wrappen. Michael en zijn team hebben dit met geduld, kennis & kunde 100% naar tevredenheid opgeleverd. Vertrouwelijk gevoel en een zekere aanrader!

Lisa Tenge

Ondernemer en eigenaar @ MixTea

Michael heeft mijn auto prachtig bestickerd met het logo en bijpassend design voor mijn bedrijf MixTea. Zowel qua vormgeving als qua bestickering ontzettend professioneel. Michael denkt goed mee, is zeer accuraat en gaat voor het beste resultaat. Toen de kleuren van ons logo moeilijk te vinden waren, heeft hij alles op alles gezet om toch de juiste kleuren te vinden. En dat is gelukt! Het resultaat is prachtig en precies zoals we wilden. Onze auto is een echte eye-catcher geworden, waar we met trots in rondrijden. Ik zou Michael heel erg aanbevelen!

Adrian de Groen

Communicatie YPF European Piano Competition / Grand Prix Youri Egorov 2022 (Stg. The Young Pianist Foundation) Vormgeving, redactie en productie HRLM Haarlemse stadsglossy

Mijn witte hoogglans keuken is door Michael en Damian omgetoverd tot een mat zwart culinair domein. Wrappen door Onder de plak... echt een aanrader. Snel, netjes, vriendelijk, flexibel en met een prachtig resultaat. Eens even kijken wat ik nog meer kan laten wrappen :)

Clint Kruisweg

Key Account Manager PROF bij Altrex

Net verhuisd en op zoek naar een metamorfose voor onze keuken. Michael dacht mee in advies en legt alles rustig uit, daarin merk je direct zijn ervaring. Plakproces verliep zeer ontspannen en het resultaat is verbluffend! Absolute aanrader! #onderdeplak #wowfactor

Peter Pijlsma

Project Director Retail at Viceroys Retail Construction

Michael werkt al een langere tijd voor ons. Wij verbouwen winkels voor het hogere segment en alles moet altijd snel en hij weet ons altijd perfect bij te houden. Reageert super snel/ prijst snel en is zeer flexibel. Een fijne partner om te hebben.

Micha Uspessij

Holistic Massage Therapist @Mioka | DJ | Quality Coördinator

Michael komt professioneel over, en aftersales ook met goede zorg verzorgt. Fijne en heel relaxte man. Resultaat van het beplakken van de flightcase van mijn bakfiets is echt heel erg mooi en strak uitgevoerd.

Debby Cornelissen

Salon Owner | Educator | Allround nail technician @ SALONdc

Super blij met m’n nieuwe raam-belettering. Perfect geplaatst. Klein misverstandje, maar werd gelijk opgelost.... echt top. Reageert snel op het e-mail verkeer, alleen één ding ... ik zit nu onder de plak ;) Ga ze zeker weer een keer benaderen. Dankjewel voor de goede service. SALONd|c

Bob Kranenburg

Directeur/Eigenaar Easy Go Electric vehicles

Michael leren kennen en direct na goed overleg een nieuw project opgestart. Ben zeer tevreden over zijn manier van communiceren en werken, Michael staat met zijn bedrijf voor het leveren van kwaliteit.

Tamara Prins

Eigenares Huis Anak - Voor elk kind een thuis

De keuken is weer als nieuw en veel mooier geworden! Michael is fijn in de omgang en weet wat hij doet. Legt de lat voor zichzelf hoog, waardoor wij als klanten een perfect gewrapte keuken hebben. Wij gaan Michael zeker weer vragen!

Resley Stjeward

Co-owner Distinct Lake

Goede service en vakmanschap. Voordat de opdracht werd aangenomen heeft Michael eerst met mij de gehele planning doorgenomen en mij laten zien wat er moest gebeuren zodat ik wist wat ik kon verwachten. Over het geleverde werk ben ik heel tevreden dus zeker een aanrader.

Fernando Monteiro

Founder bij Q-link Training en Coaching/ Q-link Bemiddeling

Onder de plak is een professionele organisatie met vakbekwame medewerkers. Michael heeft voor ons mooie raam- en auto bestickeringen verzorgt en wij zijn we hartstikke blij mee. Van het offertetraject tot aan de uitvoering is alles soepel verlopen. Kortom top👍🏽

Quisqueya Garcia

Founder @ Q-link Training & Coaching / Q-link Bemiddeling

Samen met Michael is erg fijn! Hij heeft geduld en denkt met je mee. Dat heeft ervoor gezorgd dat we erg tevreden zijn met het eindresultaat. De stickers op de auto’s, ramen en de nieuwe naambordjes zien er goed uit.

Joey Buddenberg

creatieve audio post bij De AudioFabrique & podcast productie bij popupodcast.studio

Ik sprak met Michael Price van Onder De Plak Bestickering en het werd me al snel duidelijk: als ik zou kiezen voor een interieurfolie met daarop een contour gesneden logo zou het veel strakker worden dan wanneer ik zelf met verf aan de slag zou gaan. En dat niet alleen. Het zou me geen dagen werk kosten om te gronden en te lakken. Het resultaat is verbluffend. De folie ziet er uit als een HPL toplaag. Superstrak! Het logo er netjes opgzet. En dat in een tijdsbestek van enkele uurtjes.

Thomas van der Kallen

Co-owner - responsible for global sales, finance and legal

Ik heb in september 2019 mijn auto laten stickeren door Michael in een satijn donker grijze kleur.
Hij heeft prachtig werk geleverd tot in de kleinste details en heeft met grote zorg een top resultaat geleverd.
Het hele proces van advies tot aflevering en nazorg was zeer persoonlijk en professioneel.
Ik kan Michael van harte aanbevelen voor elke sticker job!

Jeffrey de Vries Andries

Ink District Amsterdam

Great quality, great service!

Jennifer Brandsma

Leerkracht bij De Zeeraket

Michael heeft onze keuken gewrapt. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Michael werkt secuur, netjes en heeft een fijne open communicatie met ons als klant.

Michael Tolen

Mike

Michael Price is een kunstenaar zeker aan te bevelen👍

Aziza Kassem

Owner bij Size Zero Hoofddorp

Snelle reactietijd, service optimaal, goede prijs ten opzichte van andere leveranciers, kwaliteit prima!

Olav Skold

Eigenaar Wallpros

Micheal is mijn encyclopedie op het gebied van signing en tevens het adres voor montageklussen in het westen. Secuur, snel en altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

Marjolein Vaders

Owner / Marketing manager of Bedaffair; for all honest handmade bedroom furniture with a passion for craftsmanship

I am very satisfied with the stickers on our bus. Thanks to Michael it is going to make even more kilometers after his amazing work! According to my point of view, he delivers only quality service. The bus has gotten a new, fresh and clean appearance. And the stickers are long-term sustainable. Very thankful for your work!

Martijn Min

Oprichter en eigenaar van Optitech

Michael Price is zeer vakkundig en vriendelijk naar eenieder. Hij overlegt zijn ideeen en zorgt voor een eindresultaat waar je trots op mag zijn.

Michiel de Jong

at Spinkit Moved by Music

Michael is een "jonge hond" in zijn business, accuraat, snel en denkt mee in oplossingen. Van dit bedrijf kan men m.i. ook op de langere termijn veel kwaliteit verwachten.

Timo Hans

Professioneel Spreker

Het bestickeren van een auto overtreft niet snel je verwachtingen. Hier dus wel!
Door mijn vormgever had ik al een ontwerp laten maken voor de bestickering van mijn auto. Via via kwam ik uit bij Michael. Een vriendelijke ontvangst in een mooie locatie, de passie en expertise voel je meteen. Michael is een echte vaksgek die precies doet waar hij goed in is.
Het stickerwerk zit er super strak op! En door zijn oplettendheid zit het er nog mooier op dan het originele ontwerp. Voor vervolg klussen weet ik wel waar ik zijn moet!

Birgit Boersma

Recruiter bij Fashion Solution

Michael heeft onze keuken prachtig mat zwart gemaakt met folie. Wat een vakman! Zo nauwkeurig als dat hij te werk gaat. Krijgen van iedereen lovende reacties over deze transformatie, Niemand die ziet dat het folie is!

Michael Wielinga

Wielinga Makelaars

Super happy with the service Michael provided me with. The communication was clear and fast en the product which got delivered was the quality I hoped for. I'm very happy with the end result and will surely use Michael's services in the future again!

Rob Neefs

Eigenaar at Deux interieur, Eigenaar nummer52

Vakmanschap, meegedacht naar oplossingen en snelle schakelingen. Kortom: een prettige samenwerking! ​

Jousif Al-Fahmi

Eigenaar bij Bract Financial Care

Zeer professioneel en precies. Luistert goed naar de wensen en denk goed mee. Zeer mooi resultaat. Komt afspraken na en levert snel. Alles boven verwachting. Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel!

Florien Hartjes

Medewerker binnendienst at Your Home Makelaardij

Super service en je wensen worden binnen no-time geregeld met een prachtig eindresultaat.

Angela Leek

Marketing Coördinator

Het was prettig om met Michael samen te werken. Hij kwam met goede ideeën en werkt zelfstandig. Het resultaat is erg mooi geworden.

Myriam Cazin

Head of Trade Marketing EU - Head of Marketing FRANCE

Michael understood my needs an provided the most adapted solution. He was available to answer all my questions and I always felt like an important client, even though the work I needed to be done was rather simple and I'm assuming not the kind of work he makes the most money from.
He worked fast, and the result totally met my expectation.
Hence I warmly recommend Michael Price and his company Onder De Plak!

Peter Rutten

Gespecialiseerd in het restaureren, transformeren en verduurzamen van monumenten

Ik kan Michael Price van harte aan bevelen. Korte communicatielijnen, goede afspraken en het resultaat is gewoon goed! Dus voor reclame-uitingen op je auto moet je bij Michael zijn.

Robin De Kruijff

De Module (Graphic Murals) Hogeschool INHOLLAND Amsterdam en omgeving, Nederland

Michael werkt erg precies en dat is wat je nodig hebt, als je iets laat bestickeren. Hiernaast kan je op hem bouwen, erg fijn om mee samen te werken.

Anna-Maria Mantel-Giannattasio

Ondernemer, Puur, Enthousiast Organisatietalent, Doorzetter

Werken met Michael was een verademing. Professioneel, snel, goed en met een effectief resultaat. Hij denkt mee en is heel creatief. Zeer flexibel en het wrappen ziet er ontzettend goed uit.
Onze drie bakfietsen hebben een metamorfose ondergaan.
Een aanrader voor plakwerk, stickers, stoere autobestickering en zelfs het wrappen van keukenbladen. Wauw!

Pro Signmaker Gordon

Reclame-& Signmontage

Michael is een vaardige rustige plakker met een minutieus verfijnde afwerking voor een mooi resultaat

Pim Maaijen

Pim Maaijen Timmerwerken

Stickers zitten er op en helemaal naar wens, Michael Price super bedankt voor de goede service

Arjan Maat

International District Manager OPUS and Someday

Michael heeft super werk geleverd en mijn chromen Audi grill een totaal nieuwe look gegeven waardoor de hele auto een stoerder uiterlijk heeft gekregen. Snelle service, top resultaat! Zeker aan te bevelen voor al je wrapwerk.

Margriet Meijer

Owner/Designer Monsak

Michael helped me with the branding of our new atelier shop. He is professional, flexible, quick in response, helps think about options and provides quick service.

Valentina David

Global Logistics and Trade Compliance at PVH BV

Michael created an unbelievably cool sticker for the side of my car, Popeye :)
He works quickly and efficiently, and makes sure to achieve the best results possible.

Danique Boeren

Werkvoorbereider bij Dutch Steigers

Super blij met mijn nieuwe autobelettering! Met dank aan Onder de Plak Bestickering

Arend Vaders

Custom Build Beds, Eco-Luxe Boxspring Beds

Onze bus heeft nu een Wow-Factor! Thanks "Magic Mike"!

Sylvia Sierhuis

Culinair medewerkster, Productie, Kok

Mijn auto een paar jaar geleden door Michael Price gewrapped, nog steeds een beauty. Vakwerk.

Ilonka van Leer

Verkoopstyling, Vastgoedstyling, Interieur Fotografie

Michael begreep snel wat ik voor ogen had met mijn auto en heeft dat perfect omgezet in een ontwerp. Het uiteindelijke plakken gebeurde accuraat en vlot. Een vakman en bovendien een zeer plezierig iemand om zaken mee te doen, een aanrader dus!

Lizzie Kroeze

Conceptual Denim Designer and Visual Merchandiser

Deze week voor het eerst met Michael gewerkt aan raambestickering voor een etalage van een kledingwinkel. Hij is snel, denkt heel fijn mee over het ontwerp en hoe de boodschap het beste over komt op de consument en levert prachtig werk.

Bettie Sleeuw

Therapeut

Michael Price heeft mijn nieuwe trainingsruimte voor Theraplay® in Nederland beplakt. De ramen zijn voorzien van een 'anti-doorkijk' strook en met ons logo.
Het ziet er heel strak uit. Michael werkt heel precies, is kritisch naar zijn eigen werk en levert dus echt klasse werk af. Daarbij is hij snel... we hadden haast en het is allemaal op tijd gelukt. Prima man om dit aan over te laten.